Sprievodca svetom cestovania - otvor myseľ, spoznaj svet

Ako sa zbaviť nadbytočných kilogramov po vianočných sviatkoch?

979 0

Vianoce sú už za nami a mnohí z vás sa pomaly, ale isto dostávate do pracovného kolotoča. Návrat do práce po vianočných sviatkoch býva náročný. Niekoľko dní voľna a oddychu v spoločnosti rodiny bol dokonalým detoxom pre všetkých.

Cez vianočné sviatky ale priberáme. Všade samé maškrty a minimum pohybu zanechajú nejaké následky. Ako sa ale zbaviť nadbytočných kilogramov po vianočných sviatkoch?

Chodievajte cvičiť do fitness centra

Práve teraz sa zvýšil záujem o cvičenie vo fitness centre. Chodievajte pravidelne do fitness centra, kde si môžete zacvičiť napríklad na posilňovacích laviciach, s činkami, na stacionárnom bicykli.

Predplatením vstupného ušetríte a nebudete ta musieť riešiť kúpu fitness strojov, ktoré vám pomôžu schudnúť nejaké kilogramy.

Domov si môžete kúpiť nejaké cvičiace nástroje. Odporúčame napríklad kvalitné hrazdy, kettlebell, či činky.

Zamerajte sa na chôdzu

Čudovali by ste sa, ale aj chôdza vám pomôže schudnúť nadbytočné kilogramy. Ak ste pribrali na stehnách, na zadku, práve chôdza vám pomôže. Chodením sa namáhajú práve tieto rizikové partie.

Skúste viac chodiť. Nevyužívajte auto a keď sa dá, tak choďte peši. Len každodenné prechádzky vám pomôžu schudnúť kilogramy, ktoré ste cez sviatky nabrali.

Upravte si jedálniček

Vynechávaním jedál sa vám nadbytočné kilogramy nepodarí zhodiť. Dôležité je, aby ste si upravili jedálniček, ale nevynechávali jedlá. Vynechaním jedál vaše telo stráca nielen energiu, ale aj potrebné živiny a riskujete tak prejedanie.

Upravte si jedálniček. Jedávajte menšie porcie a nikdy nevynechávajte jedlo.

Zamerajte sa aj na príjem tekutín. Čistá voda vám dodá potrebnú energiu a dostatočne vaše telo nakopne. Uvidíte, že vaša hmotnosť bude klesať.

Snažte sa úplne vynechať sladkosti, najmä tie nezdravé a nahrádzajte si ich zdravými sladkosťami – doma pripravenými koláčmi z kvalitných surovín, medom, či ovocím.

Napíšte komentár

Your email address will not be published.